Timp de două zile, în intervalul 26-27 iunie, în incinta hotelului Aro Palace Brasov, Fashion TV Festival Brasov 2015 va reuni designeri și branduri din Franța, Rusia, Liban, Emiratele Arabe Unite, Republica Moldova și România. Iar pe 27, în club Times, se va organiza o petrecere marca FashionTV, scrie Etiquettemagazine.ro.
Cele 2 seri ale FashionTV Festival Brasov 2015 aduc pe podium 16 prezentari de moda sustinute de peste 40 de modele cu cele mai recente colectii vestimentare sau de accesorii ale unor designeri si branduri precum: Bassam Al Cherif (Liban), Andreea Dogaru (Romania), Walid Atallah (Emiratele Arabe Unite), Nausica (Romania), Yulia Kosyak (Rusia), Mineli Boutique (Romania), Anna Subbotina (Rusia), Lacramioara Iordachescu & Adela Diaconu (Romania), Les P’tites Bombes (Franta), Loulou (Romania), Iulia Ghenea si Emilia Tudoran (Romania), Alice Design Boutique (Romania), Diana Voevutki (Republica Moldova), Ocassion (Romania) si Claudia Rawlings (Romania).
Printre atractiile festivalului se numara Les P’tites Bombes, un brand cu o existenta pe piata modei de peste 20 de ani si 1400 de magazine deschise in Franta si in restul Europei. Francezii aduc in premiera la FashionTV Festival Brasov 2015 colectia de incaltaminte pe care brandul a pregatit-o pentru a patrunde si pe piata din Romania.
Tot in premiera va fi prezentata si colectia de rochii de mireasa a Andreei Dogaru, detinatoare a titlului de designer al anului 2014 in Romania. Dupa ce au impresionat la Sankt Petersburg si Moscova Fashion Week, rusoaicele Kosyak si Subbotina se afla pentru prima oara pe scena festivalului Fashion TV Festival Brasov 2015, insa libanezul Bassam Al Cherif revine pentru a doua oara in Romania cu o colectie care ii pune in valoare experienta de 22 de ani in domeniul modei, imbinand cu maiestrie clasicul si modernul.
O alta colectie foarte asteptata este cea care poarta semnatura lui Walid Atallah, unul din cei mai reputati designeri din Emiratele Arabe Unite, care a reusit sa se impuna prin lux si opulenta, impresionand cu rochiile cu diamante, perle si pietre pretioase scumpe.
Festivalul de moda al verii se va incheia cu o petrecere exclusivista marca FashionTV, care va avea loc in Club Times Brasov, accesul urmand a se face pe baza de invitatie ori bilet.