afis spitaleUn număr de 4 spitale, primele din București și din țară, vor găzdui fiecare câte o expoziție de fotografie.

Fundatia Colegiului Medicilor din Bucuresti, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic de Nefrologie Dr.Carol Davila și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”, organizează, în perioada 1 – 31 septembrie 2015, expozitia fotografică outdoor, “O clipă din viața noastră”. Desfășurat simultan in perimetrul celor 4 spitale, evenimentul face parte din Programul cultural „Ești Bucuresti” 2015 și este un proiect finanțat de ARCUB.

Fotografiile sunt realizate de fotograful Mihai Andrei. O parte din fotografiile expuse la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Filantropia București,reflectând trecutul și prezentul spitalului, sunt realizate de prof. dr. Gheorghe Peltecu. Expoziția de la Spitalul Filantropia va fi găzduită pe gardul spitalului din zona Bulevardului Ion Mihalache.

Pe durata expozițiilor, la fiecare spital, va exista un caiet de feed-back în care vizitatorii își vor putea exprima opiniile în legătură cu exponatele. La finalul celor 30 de zile, cele mai reprezentative fotografii alese de public vor fi expuse, timp de 10 zile, la sediul Fundației Colegiului Medicilor din Bucuresti, Str. Avram Iancu nr. 1.

Evenimentele de inaugurare sunt un bun pretext pentru fiecare spital de a-si comunica realizarile recente si vor avea loc:

  • vineri, 4 septembrie 2015, ora 11.00, la Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Filantropia
  • luni, 7 septembrie 2015, ora 13.00, la Spitalul de Nefrologie Carol Davila
  • marti, 8 septembrie 2015, ora 12.00, la Spitalul Coltea
169 Vizualizări