autostrada soareluiCentrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București – Constanța traficul este intens. Încă de la primele ore ale dimineții, la stația de taxare de la Fetești s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanța, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului.

Deoarece câțiva conducători auto nu au păstrat o distanță corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcțiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs și câteva tamponări. Ulterior, au mai avut loc și două accidente în care au fost implicate trei, respectiv cinci mașini, la kilometrii 135 și 140, iar bandă a doua a fost blocată.

”Pentru prevenirea altor accidente, îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza pe A2 București — Constanța, încă de la jumătatea distanței dintre Drajna și Fetești”, precizează comunicatul de presă al instituției citate.

De asemenea, se circulă îngreunat, în coloană, pe autostrada A4, de la ieșirea de pe A2 până la nodul rutier cu DN39, în apropiere de Agigea, pentru că DN39 nu are capacitatea de a prelua traficul de pe autostradă.

 

127 Vizualizări