Berbec

Ești pe drumul cel bun, atât sentimental cât si profesional. S-ar putea să obții o promovare sau cel puțin o mărire de salariu. Important este să nu regreți alegerile făcute și să lași unele lucruri baltă, chiar pe ultima sută de metri.

Taur

Oboseala acumulată își spune cuvântul. Posibile dureri de cap și articulare. Caută să te odihnești mai mult, să nu stai la birou peste orele de program. Lipsă de concentrare pentru cei tineri. Amânați daca e posibil orice formă de examene!

Gemeni

Te afli într-o pasă bună, toate îți merg din plin. Prudență în amânarea deciziilor. E bine să fii mai hotărât, soarele pleacă într-o bună zi de pe strada ta. Nativele au noroc în dragoste.

Rac

Aplanezi conflictele apărute. Ești calm și calculat. Dialogul este o rețetă de succes în orice domeniu. Fii mai atent la vestimentatie, uneori ”haina face pe om”.

Leu

Ești în formă maximă, tot ceea ce ti-ai propus iți reușește. Totuși, puțină flexibilitate te-ar ajuta să eviți o ceartă.

Fecioară

Problemele tale de sănătate s-au rezolvat. Intri într-o perioadă foarte bună, în care lucrurile vor merge ideal.

Balanță

Un conflict mai vechi revine la suprafață. Acordă mai multă atenție detaliilor și lucrurile se vor aranja fără consecințe neplăcute și mai ales fără cheltuială.

Scorpion

Iți merge perfect mai ales din punct de vedere profesional. Ai muncit mult și începi să culegi roadele.

Săgetător

O problemă de organizare îți dă la propriu dureri de cap. Ar fi bine să consulți un doctor!

Capricorn

Este vremea să renunți la singurătate. Pentru celibatari, astăzi ar fi un moment bun să vă alegeți un partener. O ușoară indigestie.

Vărsător

Ai noroc de prieteni buni. Uneori, un sfat bun poate valora cât o realizare.

Pești

Confuzie și multă derută. Un prieten bun te tradează. Tratează micile dezamăgiri cu indiferență!

 

Horoscop realizat de Mădălina Busuioc