horoscop

Berbec

Irascibilitatea te transformă într-o persoană antipatică. Nu ştiu cum reuşeşti, dar până seara toţi cei de lângă tine devin brusc fericiţi, fără ca tu măcar să-ti ceri scuze. Până şi partenerul uită de crizele tale exagerate.

Taur

Ţi-ai propus un termen limită şi nu te laşi până nu faci totul ca la carte. În afara de oboseala, se pare că lucrurile neplăcute încep să dispară. Încearcă să-ţi acorzi mai mult timp.

Gemeni

Nu ai chef de musafiri, dar nu prea ai de ales. Politetea ta înnăscută te ajută să ascunzi faptul că ai fi vrut să stai singur. Simţi nevoia să iei ceva de la capat, ceva care nu s-a încheiat încă, dar nu ai curajul să accepţi realitatea.

Rac

Trebuie să iei o decizie radicală  care nu mai suferă amânare. O posibilă separare profesională, cu efecte financiare şi juridice destul de serioase.

Leu

Te nemulţumeşte atitudinea indiferentă a partenerului, dar firea ta veselă te ajută să treci repede peste acest incovenient. Situaţia se anunţă interesantă spre seară, când primeşti o invitaţie neaşteptată în oraş.

Fecioara

In sfârşit, te bucuri de linişte şi odihnă. Primeşti o propunere tentantă de colaborare.

Balanţă

Cheltuieşti mai mult decât îţi poţi permite în această perioadă. Este bine să începi să faci economii si să amâni unele investiţii.

Scorpion

Eşti în formă maximă, chiar dacă evenimentele din ultima vreme te-au descumpănit putin. Viaţa merită trăită din plin, este deviza de la care nu faci rabat, cel puţin azi.

Săgetător

Ai probleme financiare şi lucrurile nu par să se aranjeze în scurt timp. Cheltuieli multe şi scumpe, care îţi dau insomnii. Intuieşti o posibilă ruptură cu un partener de afaceri şi faci tot posibilul să îndrepţi ceea ce se poate pe ultima sută de metri.

Capricorn

Nici astăzi nu apare alesul inimii tale: nici nu are cum dacă stai doar în casă şi te uiţi la televizor. Fă-ţi prieteni noi, ieşi în oraş, du-te la teatru, îţi va prinde foarte bine !

Vărsător

Ţi se oferă un loc de muncă şi ai posibilitatea să negociezi condiţiile de lucru. Pentru cei căsătoriţi, diferenţe mari de opinie, care pot să se transforme într-o ceartă serioasă.

Peşti

Sunteţi o persoană care se implică serios în tot  ceea ce face. Azi veţi putea demonstra că sunteţi de neînlocuit, fapt ce nu e la îndemâna oricui.

Horoscop realizat de Mădălina Busuioc

137 Vizualizări