horoscop

Berbec

O zi în care răbdarea îți este pusă la încercare. Poți să ai rezultate excepționale, dacă îți controlezi impulsivitatea. Fii rezonabilă cu partenerul tău, într-o relație este nevoie de armonie.

Taur

Ai nevoie de un plan ca să începi bine săptămâna. Organizarea este cuvântul de bază în toate domeniile. Învață să vezi și calitățile partenerului, dacă vrei să eviți o decepție. Atenție la palpitații, inima ta trebuie menajată!

Gemeni

Ai idei interesante, simți nevoia să le împărtășești celor apropiați. Comunicarea e punctul tău forte, bucură-te de acest privilegiu al astrelor. În rest, ai nevoie de odihnă, alocă-ți mai mult timp liber!

Rac

Deși întâlnești oameni noi, te așteptai la mult mai multe rezultate pozitive. Perspectivele încep să nu mai fie la fel de bune. Poate că partenerul de afaceri nu are calitatile pe care, din comoditate, i le-ai atribuit. Te afli pe un drum gresit, trebuie să reanalizezi posibilitățile.

Leu

Trebuie să fii atent la partenerii de afaceri, să verifici toate actele pe care le semnezi. Sentimental, eşti în formă bună, chiar dacă partenerul nu pare să fie de cursă lungă. Celibatarii au norocul sa-si întâlnească jumătatea în această săptămână.

Fecioara

Te pregăteşti, în sfârşit, de vacanţă. Niciodată nu e prea târziu pentru odihnă şi distracţie. Ţi-ai rezolvat problemele de sănătate. Fii doar mai puţin exigent cu cei din jur!

Balanţă

Problemele se ivesc una după alta. Stresul este cauza durerilor tale de cap. Relaxează-te, după noapte, răsare soarele. Unele lucruri nu pot fi schimbate.

Scorpion

Realizarea este cuvântul de ordine. Eşti în centrul universului, fără niciun dubiu. Nu uita de plata facturilor zilnice, oricât de banală ar părea activitatea.

Săgetător

Eşti nemulţumit de calitatea negocierilor. Te aşteptai la o răsturnare de situaţie spectaculoasă, cu scoruri multe, însă realitatea contrazice idealurile tale. Un pic mai multă modestie nu ar strica să afişezi, ti-ar fi benefică!

Capricorn

Te afli încă în stadiul de proiectare. Se vede că ai muncit mult. Chiar dacă nu mai ai răbdare, rezultatele se vor vedea curând. Eşti predispus la îngrăşare în această perioadă.

Vărsător

Un început de săptămână liniştit, toate lucrurile sunt aşa acum ar trebui să fie. Atenţie doar la reacţiile alergice ale organismului tău!

Peşti

E bine să evaluezi realist situaţia. Oricât ai detesta unele persoane, ele s-ar putea să fie colacul tău de salvare. Trebuie să acorzi mai multă atenţie sistemului tău nervos, eşti predispus la anxietate în această perioadă.

Horoscop realizat de Mădălina Busuioc

116 Vizualizări