horoscop

Berbec

Eşti vulcanic, ai nevoie de multă desfăşurare pentru ca să te simţi bine în pielea. Iubeşti călătoriile si azi ai prilejul de a plănui o ieşire în străinătate. Eşti iubit, e un lucru firesc pentru tine!

Taur

Atenţie la problemele circulatorii, nu ar strica să consulţi un medic. În acelaşi registru, ai nevoie de mult calm pentru a-ţi tempera crizele de nervi. Partenerul începe să fie nemulţumit de iritarea ta continuă.

Gemeni

Astăzi eşti creativ, poţi să câştigi chiar bani din cauza ideilor originale. Sentimental, e bine să faci o alegere, e vremea să te aşezi la casa ta. Cei care au copii ar trebui să fie rezonabil la aflarea unor veşti neplăcute.

Rac

Eşti ameţit de laudele partenerului, însă este recomandată şi puţină raţiune din când în când. Mai târziu, s-ar putea să aflaţi că sentimentele celui drag nu au fost tocmai sincere. Vigilenţa poate preveni decepţia de a fi minţit.

Leu

O zi destul de încurcată. Vrei să faci multe şi descoperi că nu prea stii de unde să începi. Se impune clarificarea unor acte. Mici dureri de oase.

Fecioara

Lasă problemele acasă şi bucură-te de mica ta vacanţă. Dacă eşti încă la serviciu, ia-ţi nişte zile libere. Evită orice formă de surmenaj şi totul va fi perfect.

Balanţă

Ai mult de lucru şi nu vezi luminţa de la capătul tunelului. Puţină răbdare, iar lucrurile se vor aranja cum nu ai sperat vreodată. Veşti bune de la rudele apropiate.

Scorpion

Complici lucrurile în mod inutil. O lume întreagă te iubeste, dar te încăpăţânezi să vezi sâmburele de întuneric. O stare de încordare pe care o poţi contracara prin odihnă.

Săgetător

O pierdere care se întâmplă din cauza euforiei tale. Prea le vezi roz pe toate. Toţi oamenii te laudă când au nevoie de tine. Acordă mai multă atenţie familiei, pericolul ca partenerul să-ţi întoarcă spatele e foarte mare.

Capricorn

Ia lucrurile mai uşor şi vei vedea că relaxarea face minuni. Recuperezi o sumă de bani. Te bucuri de o ieşire cu prietenii.

Vărsător

O zi destul de obositoare, dar fără probleme majore. Revezi o persoană dragă. Mici bucurii care îţi înseninează sufletul.

Peşti

Migrene şi fel de fel de probleme. Un litigiu care începe sau probleme cu actele. Sfatul unui specialist ti-ar fi de mare folos.

Horoscop realizat de Mădălina Busuioc