horoscop

Berbec

Ai norocul de a stii sa-ti păstrezi prietenii şi abilitatea de a-ti face alti prieteni noi. Casa ta nu este goala niciodata. O seară veselă alături de cei dragi.

Taur

Nu poţi să le faci singur pe toate, lasă-i şi pe alţii să te ajute. Flexibilitatea este cuvântul cheie pentru ziua de azi. Depinde numai de tine să-ţi faci viaţa frumoasă.

Gemeni

Tocmai ai descoperit că ai ieşit dintr-o relaţie, care nu era deloc benefică pentru tine. Te simţi eliberat şi meditezi la viitoarele alegeri. Cauţi prea multă stabilitate, mai lasă lucrurile să vină de la sine.

Rac

Oamenii pe care îi întâlneşti azi îţi sunt superiori din toate punctele de vedere. Eşti reticent la propunerilor noi şi bine faci. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante.

Leu

Nu lăsa să treacă ziua fără a lămuri toate probleme legate de acte. Sentimental, ai şansa de a începe o nouă relaţie. Depinde doar de tine dacă vrei cu adevărat să îţi schimbi viaţa.

Fecioara

Eşti vesel, dar nu reuşesti să uiţi problemele recente din profesie. Te aşteaptă o perioadă cu un volum mare de muncă, e bine să-ţi asiguri depozite serioase de energie.

Balanţă

Dimineaţa începe cu o mică problemă, pe care o rezolvi cu ajutorul unor prieteni. O după amiază plăcută, în compania celor dragi.

Scorpion

Nu eşti în apele tale. O veste te tulbură, dar până la urmă reuşeşti să te redresezi. Atenţie la orele de somn, nu e bine să piezi nopţile!

Săgetător

Ai o stare confuză, între euforie şi realitatea dură. Pierzi o sumă importantă de bani, din cauza lipsei de concentrare. Drumuri lungi şi obositoare.

Capricorn

Bucură-te de o ieşire în parc sau de o cafea buna. Ai nevoie de relaxare şi de un moment de solitudine. Perioada solicitantă de până acum a luat sfârşit.

Vărsător

Ai de făcut o alegere, care poate să-ţi afecteze rutina zilnică. Ai noroc de prieteni buni. Veştile sunt de perspectivă.

Peşti

Vă copleşesc treburile casnice. E vrea să faceţi ordine în viaţa voastră. O posibilă cerere în casătorie  pentru celibatari.

Horoscop realizat de Mădălina Busuioc