primaria-pantelimon

Liberalul George Piha propune conducerii PNL Ilfov și președintelui Marian Petrache desemnarea candidaților pe care partidul îi va susține la viitoarele alegeri locale din 2016 în urma unor sondaje de opinie, realizate la nivelul fiecărei localități. ”Este firesc să fie susținuți cei mai buni, care au făcut ceva pentru comunitatea în care trăiesc, care reprezintă ceva. Cea mai corectă modalitate de a desemna candidații și de a elimina eventualele suspiciuni de partizanat este măsurarea tuturor potențialilor candidați, a tuturor celor care vor să intre în competiția electorală”, susține Piha.

Și pentru ca aceste sondaje să nu fie o povară financiară pentru partid, Piha propune ca, la nivelul fiecărei localități, costurile pentru realizarea sondajelor să fie împărțite egal între candidații propuși sau autopropuși. ”Este în interesul partidului să aflăm care este cel mai bun, care are cele mai multe șanse. La fel de normal mi se pare ca povara financiară să nu fie doar în sarcina partidului, care are resurse limitate, și să contribuie și potențialii candidați, primii interesați de rezultatele acestor sondaje”, mai spune Piha.

La Pantelimon, există la ora actuală doi candidați din partea PNL – George Piha și Mihai Culeafă. La alegerile din 2012, Piha a candidat la Primăria Pantelimon, obținând aproape 2.000 din voturile valabil exprimate, clasându-se pe locul al doilea, după actualul primar Marian Ivan, dar înaintea candidaților PDL și PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here