horoscop

Berbec

O încurcătură sentimentala vă tulbură ziua. Trebuie să vă lămuriţi cu cine rămâneţi, chiar dacă pare greu în acest moment. Profesional, sunteti vedeta acolo, totul iese ca la carte.

Taur

Realizari profesionale. Construiti un proiect de anvergură. Familia si prietenii vă susţin.

Gemeni

Te cauta cineva din trecutul tau sentimental. S-ar putea să vă pună pe ganduri şi vechi sentimente să reînvie. Volumul de muncă este din ce în ce mai mare.

Rac

Simţi nevoia să fii pe cont propriu în afacere şi începi să mişti acţiunile tale în acest sens. Linişte în domeniul sentimental.

Leu

Încearcă să nu schimbi azi nimic. Lasă lucrurile aşa cum sunt, măcar saptămâna aceasta. Afli că o persoană necunoscută s-a îndragostit de tine.

Fecioara

Mici migrene trecătoare, fapt ce te ţine mai mult în casă azi. Plănuieşti o afacere care poate să-ţi aducă beneficii pe termen lung.

Balanţă

Cheltuielile mari te-au băgat în datorii la fel de mari. Domeniul sentimental este foarte bine aspectat, poţi să faci chiar o nouă cucerire.

Scorpion

Faci sport, încerci să diminuezi cât mai mult efctele perioadei  încarcate pe care ai traversat-o. O seara romantică în această seară, alături de persoana iubită.

Săgetător

Nu eşti în apele tale, iar randamentul tău la birou este scăzut. Ar trebui să consulţi un doctor, revine o durere articulară mai veche.

Capricorn

Ai nevoie de odihnă, mai ales din punct de vedere psihic. Primesti o sumă mică de bani, dar chletuielile tale sunt din ce în ce mai mari.

Vărsător

E o zi bună pentru orice fel de examene.  Ai multe realizari, desi roadele le vei culege ceva mai tarziu.

Peşti

Plănuieşti o întalnire amoroasă şi acorzi importanţă maximă tuturor detaliilor. O zi reusită!

 

Horoscop realizat de Mădălina Busuioc