horoscop

Berbec

Porneşti la drum, lucru care te bucura foarte mult, mai ales că eşti un călător înnăscut. O pasiune pasageră îţi poate capta atenţia. Nu vrei să te implici, dar nici nu poţi ignora sentimentele existente.

Taur

Mai ai doar un hop şi vei vedea că rezultatul muncii tale va fi apreciat de toată lumea. O posibilă promovare sau mărire de salariu. Negocieri serioase pentru un viitor proiect.

Gemeni

Respiri uşurat, nu ai nici un fel de obligaţii de onorat. Reproşurile unor persoane apropiate te scot din sărite şi vei riposta fără menajamente. Apare o iubire mai veche.

Rac

Probleme cu părinţii. Trenează câteva aspecte de natură juridică. E bine să nu semnezi nimic azi, încearcă să amâni momentul pentru a analiza temeinic detaliile.

Leu

Tensiuni în relaţie. Firea ta vulcanică te determină să spui cuvinte grele. Spre seara, vrei să repari lucrurile însă descoperi că rămâi singur.

Fecioara

Dimineaţă nu eşti în apele tale. Stresul dispare însă peste zi, iar seara petreci o seară frumoasă în compania celor dragi.

Balanţă

Cheltuielile din ultima vreme trebuie limitate. Bugetul tău este serios afectat. Panică în legătură cu o predare sau o finalizare. Poţi să ceri o amânare a termenului limită, o vei obţine cu siguranţă!

Scorpion

Eşti în formă azi, deşi excesele din timpul săptămânii au lăsat urme. Dincolo de durerea de cap obişnuită, ar trebui să fii mai atent la calitatea alimentaţiei. În plus, puţin sport te va ajuta sa mai reduci din stres.

Săgetător

O invitaţie în oraş şi o seară romantică: este exact reţeta de a alunga problemele parcurse în această săptămână. Afli că o prietenă a împărtăşit şi altora secretele tale, motiv pentru care te gândeşti la un plan de a face faţă situaţiei.

Capricorn

Câştigi un concurs, iei un examen, ceva care îţi aduce un plus profesional. Plănuieşti o ieşire cu prietenii, deşi nu vrei să te îndepărtezi prea mult de casă.

Vărsător

Eşti creativ şi obţii rezultate excepţionale. Optimismul tău te transformă într-o persoană agreabilă, motiv pentru care vei fi căutat de multă lume pentru a ieşi în oraş.

Peşti

Oboseală şi confuzie, pentru că aţi muncit foarte mult. Implicarea exagerată într-o activitate vă poate da o stare anxioasă. Odihna este cea care vă pune pe picioare.

Horoscop realizat de Mădălina Busuioc