horoscop

Berbec

Profită de aceste zile libere și bucură-te de compania noilor prieteni. Îți place să explorezi locuri noi. Natura te ajută să te echilibrezi perfect. Duminică ai nevoie de puțin răgaz pentru a lua o decizie importantă.

Taur

Sâmbătă plănuiești să-ți schimbi locuința sau să achiziționezi un nou imobil. Multe vizionări, dar și o întâlnire neprevăzută cu un prieten bun. Duminică, te încurci în hârtii. Ai nevoie de consultanța unor specialiști pentru ca totul să iasă bine.

Gemeni

Sâmbătă, vei petrece cu prietenii și mergi la cumpărături. Un târg de vechituri, de exemplu, ți s-ar potrivi perfect. Duminică, stai mai mult cu familia. Primești reproșuri și ripostezi fără să stai pe gânduri.

Rac

Ai nevoie de odihnă. Niște încurcături sâmbătă, pe care le vei rezolva cu calm. Duminică, simți nevoia de a schimba multe lucruri din viața ta. Ești nevoit să iei o decizie importantă, care va afecta mulți oameni.

Leu

Nu ești în apele tale, sâmbătă, o mică indispoziție fizică, dar nimic care să te alarmeze. Duminică, primești un cadou și vrei să fii din nou în centrul atenției.

Fecioara

Sâmbătă, te bucuri de o ieșire din oraș. Prietenii de lângă tine se vor strădui să îți facă ziua frumoasă. Duminică, mici treburi neterminate te solicită puțin.

Balanță

Sâmbătă, o zi destul de obositoare. Este posibil ca duminică să fii nevoit să faci un drum. Ai nevoie de odihnă pentru a depăși starea lamentabilă în care te afli.

Scorpion

Sâmbătă, vei ieși în oraș cu prietenii. Probabil că o persoană pe care o vei cunoaște te va tulbura mai mult decât este cazul. Duminică, se recomandă prudență la excesele alimentare.

Săgetător

Sâmbătă, neplăceri gastrice și oboseală excesivă. Descoperi o multime de probleme casnice. Duminică, o posibilă discuție sentimentală care te neliniștește profund.

Capricorn

Cumpărături multe și probleme la fel de multe, pe care reușești să le rezolvi cu brio, iată ce vă rezervă ziua de sâmbătă. Duminică, ai nevoie de o ieșire.

Varsător

Un sfârșit de săptămână în care iei decizii importante. Sâmbătă, ești pregătit să demarezi un proiect nou, aducător de glorie și bani. Duminică, ieși cu prietenii și îți fructifici nevoia ta nativă de socializare.

Pești

Faci un drum scurt, sâmbătă, dar vei și rezolva o mulține de activități casnice. Duminica o vei petrece cu cineva din familie, care are probleme serioase de sănătate.

Horoscop realizat de Mădălina Busuioc