dna intrare

Procurorii DNA fac percheziții la directori din conducerea Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – structura centrală și de la APIA Ilfov, spun surse judiciare.

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și împotriva intereselor Uniunii Europene, comise în perioada 2012.
În cursul zilei de 5 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 18 locații situate în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu și municipiul București dintre care 3 în sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, precizează comunicatul de presă difuzat de DNA.

Procurorii au lucrat în strânsă cooperare cu reprezentanții Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) care au asigurat sprijin operațional pentru documentarea cauzei.
De asemenea, în cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

149 Vizualizări