medical

Concursul va fi organizat duminică, 15 noiembrie 2015 și se va desfășura, decentralizat, în 6 centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

Ministerul Sănătăţii a stabilit condiţiile în care se va desfăşura anul acesta concursul de intrare în Rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie.

“Ministerul Sănătăţii a publicat în revista de specialitate Viaţa Medicală şi pe site-ul www.ms.ro secțiunea Rezidențiat, toate amănutele privind tematica de concurs, bibliografia aferentă, numărul locurilor şi posturilor, metodologia și condițiile de participare”, precizează comunicatul Ministerului Sănăţii.

În sesiunea din 2015, absolvenţii universităţilor de medicină, medicină dentară şi farmacie vor putea concura pe un număr de 3388 locuri și posturi pentru medicină, 263 locuri pentru medicină dentară şi 152  locuri pentru farmacie.

Înscrierile pentru rezidenţiat se vor face până la data de 23 octombrie 2015, orele 15.00, la direcţiile de sănătate publică, sau la ministerele cu reţea proprie, după caz.

133 Vizualizări