12282910_10206637291788526_905462797_n

Teatrul de Animație „Țăndărică” își continuă minunatul proiect început în urmă cu 3 ani, prin Campania „Dăruiește zâmbete, donează cărți și jucării”. Astfel, prin intermediul acestei acțiuni, se va aduce zâmbetul pe buze și bucuria în sufletele copiilor internați la secțiile de oncologie și chirurgie din spitalele “Grigore Alexandrescu” și  “Marie Curie” din București.

Într-un comunicat al Teatrului Țăndărică, persoanele care doresc să ia parte la această frumoasă acțiune caritabilă, sunt așteptate în următoarele săptămâni la centrele de colectare a donațiilor. „Până în 13 decembrie, toți cei care vor să se alăture echipei Țăndărică-Moș Crăciun sunt așteptați la sediul Țăndărică din Lahovari și la librăria Cărturești Verona să doneze cărți și jucării pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani. Din respect pentru copii, vă rugăm să donați doar obiecte îngrijite sau noi.”

Donațiile se pot face la:
Teatrul Țăndărică – str. Eremia Grigorescu nr. 24, Piața Lahovari și Librăria Cărturești Verona – str. Pictor Arthur Verona nr. 13, București.
Campania „Dăruiește zâmbete, donează cărți și jucării” face parte din proiectul „Țăndărică, prietenul tău cel mai bun!”, inițiat de Teatrul de Animație Țăndărică.

148 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here