air france

Un avion al companiei Air France care zbura pe ruta San Francisco – Paris a fost deviat spre Montréal (Canada) din motive de precauție, la decizia echipajului, din cauza unei „amenințări anonime”, a anunțat marți Air France, într-un comunicat transmis AFP.

Air France confirmă că, în urma unei amenințări anonime, echipajul cursei AF083 din 7 decembrie care efectua un zbor pe ruta San Francisco-Paris Charles de Gaulle a luat decizia, ca măsură de precauție și aplicând măsurile de securitate în vigoare, să se îndrepte spre aeroportul din Montréal, unde avionul a aterizat la ora locală 23.48 (marți, 04.48 GMT)’, precizează compania aviatică.

„Autoritățile locale vor proceda la verificarea aparatului, a pasagerilor și a bagajelor. O anchetă va fi întreprinsă de autorități pentru a identifica originea alertei”, adaugă Air France.

Puțin după ora Franței 08.00 (07.00 GMT), avionul încă nu decolase din nou, iar controalele erau în desfășurare, a declarat un purtător de cuvânt al Air France pentru AFP.

Sursa: www.agerpres.ro

154 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here