cameron diaz.

Actrița americană Cameron Diaz oferă o frumoasă lecție de viață printr-un mesaj testimonial, pe care l-a realizat de curând în cadrul proiectului „Human”.

În ciuda faptului că prin natura meseriei a devenit faimoasă la nivel mondial, Cameron evidențiază un aspect foarte important de care trebuie să ținem cont. Acela că fericirea nu este definită prin a fi celebru sau a căuta cu disperare faima. Actrița consideră că fericirea fiecărui individ va fi atinsă cu adevărat atunci când va persista dorința de a fi atutentic cu sine însuși. Ea a precizat și faptul că un rol important în dezvoltarea ei ca ființă umană l-a avut educația pe care a primit-o de la părinții ei. Aceștia au învățat-o încă de mică să țină cont de un sistem de valori important în care să existe etică, să fie o persoană bună ori să trateze oamenii cu respect. Și indiferent de momentele dificile la care ne supune viața, e necesar să știm să mergem mai departe. Iar ceea ce  ne face cu adevărat umani este reprezentat de una dintre cele mai mari forțe din univers: Iubirea. Să știm să iubim și să ne lăsăm iubiți de către cei din jur.

„Human” este un film documentar în care sunt prezentate părțile frumoase ori mai puțin plăcute  ale omenirii, o introspecție prin care se dorește să se răspundă la întrebări existențiale despre cine suntem și către ce aspirăm.

Video: https://www.facebook.com/humanthemovie/videos/484478368390693/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.