donald-trump

Prinţul Al-Walid ben Talal, cunoscutul miliardar saudit şi membru al familiei regaleapreciaza  că Donald Trump este „o ruşine” pentru „întreaga Americă” şi că ar trebui să se retragă din campania pentru preşedinţia americană.

Reacția prințului vine după declarațiile controversate ale lui Trump, care a spus că musulmanii nu mai trebuie lăsați în SUA. „Donald Trump, sunteţi o ruşine, nu doar pentru Partidul Republican, ci şi pentru întreaga Americă”, a scris vineri seara prinţul saudit Al-Walid pe contul său de Twitter. „Trebuie să vă retrageţi din cursa pentru alegerile prezidenţiale americane, pe care nu le veţi câştiga niciodată”, a mai spus prințul Walid, scrie Agerpres.ro.

Prințul Walid conduce grupul Kingdom Holding Co, ale cărui interese au legătură şi cu gigantul bancar american Citigroup. Compania Kingdom Holding Co a prinţului saudit deţine părţi în activităţi extrem de diverse, precum parcul de distracţii Euro Disney, reţeaua hotelieră Four Seasons, Citigroup şi gigantul media New Corporation. De asemenea, miliardarul saudit a devenit al doilea acţionar al Twitter.

147 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here