oncologie

Donatorii de sânge se pot programa online, la adresa http://ctsbucuresti.ro/formular-donare-sange/formular-donare-sange.php?link2 .

”Acest serviciu nou, dezvoltat de voluntari în urma afluxului de donatori cu care ne-am confruntat după tragedia de la Colectiv, ajută personalul medical și pacienții în egală măsură. Sistemul permite o programare optimă a fluxului de donatori, astfel încât nevoile de sânge din spitalele din București să fie constant deservite. Tot ceea ce au de făcut cei care vor și pot să doneze sânge este să completeze acest formular online și vor fi contactați telefonic ulterior pentru a-i programa să doneze sânge. Le mulțumesc încă o dată voluntarilor care ne-au sprijinit după tragedia de la Colectiv și a căror inițiativă a continuat și acum, prin acest sistem pe care l-au dezvoltat pro-bono”, a declarat directorul Centrului de Transfuzie Sanguină București, dr. Doina Goșa.

În ultima perioadă, 8.000 de persoane s-au prezentat la Centrul de Transfuzie București pentru a dona sânge, dintre care 6.600 au fost admise, cifra reprezentând o creștere de peste 50% a fluxului normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here