regele-mihai

De miercuri, pe domeniul regal de la Săvârșin, încep să vină colindătorii. Joi, la ora 10,00 Majestatea Sa Regele transmite Mesajul de Crăciun 2014 (al 76-lea mesaj transmis, din 1940 până în prezent).

Miercuri, la ora 11,00 colindătorii Crucii Roșii Române, filiala Arad vor cânta în Piața din Satul Regal, urmați de Corul „Vox Dunaris” din Drobeta-Turnu Severin, colindătorii Școlii Gimnaziale „Lazăr Tâmpa” din comună Almaș, județul Arad, colindătorii de la Școala Generală nr. 5 din Arad, corul Asociației Kolping România din Brașov și de corul de copii al parohiei Hășmașu Ciceului, comună Uriu, județul Bistrița-Năsăud, precizează un comunicat al Casei Regale.

Tot miercuri, la ora 12,00, Principesa Moștenitoare Margareta și Alteța Sa Regală Principesa Maria oferă daruri familiilor nevoiașe din Săvârșin (participă primarul și preotul comunei, reprezentanții Casei Majestății Sale). Astfel, cu sprijinul Lidl România și Kandia Dulce, vor fi oferite 300 de pachete cu alimente și produse necesare casei.

La ora 14,00 Principesa Moștenitoare Margareta prezintă presei bradul din Salonul mare și masa de Crăciun din Sufrageria mare — Castelul Regal.

La ora 17,00, Principesa Moștenitoare și Principele Radu, precum și Alteța Sa Regală Principesa Maria asistă la concertul susținut de Corala Regală Transilvană, Corul de copii Allegria și Trio Tril din Cluj-Napoca la Muzeul Regal al Automobilului.

La ora 18,00, Principesa Moștenitoare și Principele Radu, precum și Principesa Maria oferă cadouri angajaților și colaboratorilor, la Muzeul Regal al Automobilului.

Joi, la ora 10,00 Majestatea Sa Regele transmite Mesajul de Crăciun 2014 (al 76-lea mesaj transmis, din 1940 până în prezent). Mesajul va fi transmis în format electronic, scris, întregii prese, la ora 10 fix.

La ora 11,30 familia regală primește dubașii din Săvârșin în Piața din Satul Regal. La ora 19,00, familia regală petrece Ajunul Crăciunului privat.

Sâmbătă, la ora 11,00, familia regală va participa la slujba care va fi oficiată în cea de-a doua zi de Crăciun, la Biserica ortodoxă din comună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here