mark-zuckerberg-facebook-722x406

Ceo-ul rețelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg și soția sa Priscilla Chan au anunțat venirea pe lume a fetiței lor Max, într-o postare pe pagina personală.

Pe lângă sentimentele emoționante pe care le trăiește, în calitate de tată, Mark a spus că va renunţa la 99% din acţiunile pe care le deţine la reţeaua socială. Donația va veni în cadrul campaniei lansate de el şi soţia sa, menită să promoveze egalitatea între copii.

„Vom dona 99% din acțiunile noastre Facebook, evaluate în prezent la 45 miliarde de dolari, în timpul vieții noastre pentru a avansa această misiune”, au scris părinții într-o scrisoare către fiica lor,” postată pe Facebook și însoțită de o fotografie a cuplului contemplând copilul.

Inițiativa sa a fost lăudată de Melinda Gates, soția fondatorului Microsoft, care și-a donat, de asemenea, o parte din avere pentru fundațiile sale de caritate și de cercetare.

„Exemplul pe care îl dați azi este o inspirație pentru noi și pentru întreaga lume. Putem fi siguri de un lucru: Max și toți copiii născuți azi vor crește într-o lume mai bună decât cea pe care o știm acum”, a scris Melinda Gates pe Facebook, într-un răspuns la postarea lui Mark Zuckerberg.

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here