lucrari-eroilor

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a catalogat „dezastruoasă”, comunicarea cu firma Astaldi, care efectuează lucrările în zona Eroilor.

Lucrările întreprinse în zonă a dus la surparea terenului, fapt ce a determinat avarierea unor clădiri și întreruperea circulației.

„Termenul avansat de constructor — data de 22 martie — este inacceptabil. I-am pus în vedere că afectează grav siguranța locuitorilor din zonă și afectează și ceilalți locuitori ai cartierelor Drumul Taberei, Rahova. Sunt 100.000 de oameni afectați și 14 persoane evacuate. Le-am pus în vedere să lucreze, nu are importanță că e sâmbătă, că e duminică, că sunt sărbători, nu ne interesează pentru că acei oameni sunt afectați și nu locuiesc în case nu din voința lor, ci din cauza constructorului”, a afirmat Sava, citat de Agerpres.ro la ieșirea din sediul ISU București, unde miercuri a avut loc o ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență.

De asemenea, primarul a precizat că le-a impus celor de la firma Astaldi, care efectuează lucrările în zonă, data de 15 ianuarie pentru ca oamenii să se poată muta înapoi în casele lor, iar după această dată, pentru fiecare zi de întârziere, li se vor aplica penalități.

Primarul general interimar a catalogat „dezastruoasă” comunicarea cu reprezentanții Astaldi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here