doneaza o haina

După modelul inițiat de bulgari, urmat apoi în Reșița, Timișoara ori Sibiu, o campanie umanitară, pe timp de iarnă, se va desfășura și în București, în parcul Cișmigiu.

Campania intitulată „Îmbracă și TU un copac cu haine pentru nevoiași”  are ca scop venirea în ajutor a persoanelor nevoiașe care, în această perioadă extrem de friguroasă  a iernii, nu au cu ce se îmbrăca pentru a putea rezista temperaturilor de afară.

„Ia vedeți voi cam câte haine sau perechi de ghete/cizme aveți puse deoparte, pentru că nu le mai purtați de … nici voi nu mai știți de când? Până duminică (ai timp toată ziua să cauți hainele/încălțămintea ce nu-ți mai trebuiesc) îmbracă și tu un copac din #Cișmigiu cu o haină groasă și/sau lasă o căciulă/fular/mănuși/încălțăminte într-o pungă, în cutia pe care o vom amenaja acolo, în această dup-amiază. Punct de reper: Cișmigiu, intrarea de lângă statia de troleu (Vel Pitar). Și fiți buni și dați #vestea mai #departe. Mulțumim”, apare în descrierea evenimentului organizat pe rețeaua de socializare Facebook.

Inițiativa campaniei și organizarea evenimentul de pe facebook aparține comunității „Împreună rezistăm” având ca partener de susținere organizația non-profit „Samusocial din România”. Aceștia din urmă vor colecta hainele adunate în parcul Cișmigiu din capitală și vor anunța oamenii să treacă să își aleagă hainele de la ei, începând de miercuri, 20 ianuarie.

Evenimentul de pe pagina de socializare este anunțat că va astăzi, 19 ianuarie, de la orele 17:00 și se va desfășura până pe data de 24 ianuarie.

Link-ul către pagina de facebook a evenimentului îl puteți găsi aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.