polei-1440x564_c

În județele Dolj și Olt (inclusiv municipiile Craiova, Bechet, Caracal și Slatina), sudul județului Vâlcea, precum și drumurile naționale și europene aferente, pe arii relativ extinse, până la ora 11:00 se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie ce determină depuneri de polei, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

De asemenea, județele Teleorman și Giurgiu se vor afla, până la ora 12:00, sub Cod Galben de precipitații și depuneri de polei.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de polei și precipitații mixte pentru București și 11 județe din sudul și vestul țării, valabile în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10;00, în Municipiului București și local în județele Ilfov, Dâmbovița, Călărași, Ialomița și Prahova se vor semnala precipitații mixte ce determină depuneri de polei.

Sursa: Agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here