ninsori

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în 12 județe din estul și sud-estul țării, ninsorile continuă și în decursul zilei de luni, dar mai diminuate.

Judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Bacău, Vaslui, Iaşi şi Neamţ sunt luni, până la ora 18.00, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol, iar o atenţionare cod portocaliu de viscol a fost emisă pentru zona costieră şi Delta Dunării, în judeţul Tulcea.

Vântul va atinge la rafală viteze de 50-70 de kilometri pe oră, viscolind temporar ninsoarea şi spulberând zăpada depusă anterior.

De asemenea, estul, judeţul Tulcea, în special zona costieră şi Delta Dunării, va fi sub avertizare cod portocaliu de viscol până la ora 12.00. În această zonă, vântul va atinge la rafală viteze de 70-90 de kilometri pe oră, viscolind şi troienind zăpada.

În următoarele zile, scăderea de temperatură va continua şi va fi accentuată, astfel că vremea va deveni geroasă în cea mai mare parte a ţării, a precizat ANM.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.