drum-inzapezit.inchis

Șapte drumuri județene din județul Galați au segmente blocate din cauza zăpezii spulberate și a viscolului, a anunțat miercuri printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, relatează Agerpres.

Blocajele sunt pe DJ 241 G pe sectorul de drum Tepu-Brăhășești, DJ 242 D pe sectorul de drum Băneasa—Suceveni, DJ 242 E pe sectorul de drum Roșcani-Oancea, DJ 251 J pe sectorul de drum Cotoroaia-Adam, DJ 253 pe sectorul de drum Cudalbi-Băleni-Viile, DJ 254 pe sectorul de drum Călmățui-Ivești și DJ 252 pe sectorul Movileni-Podoleni. Pe drumul județean 251 B, sectorul de drum Blânzi — Cerțești — Corod, se circulă în condiții de iarnă pe un singur fir.

Se circulă în condiții de iarnă pe toate cele patru drumuri naționale din județul Galați, cu mențiunea că pe DN 24 D sunt restricții de tonaj — este interzisă circulația autovehiculelor cu masa de peste 7,5 tone.

Circulația bacurilor peste Dunăre se desfășoară fără probleme.

ISU Galați mai informează că nu mai este izolată nicio localitate din județul Galați, drumarii reușind, în această dimineață, să deblocheze căile de acces rutier și către ultimul sat care era izolat, satul Roșcani din comuna Băneasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here