drum inchis

Cinci drumuri naţionale din trei judeţe din estul şi sud-estul ţării și autostrada A2, între Lehliu și Fetești sunt în continuare închise, marţi, din cauza zăpezii.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, este în continuare închis tronsonul Lehliu – Feteşti al autostrăzii A2, iar pe sectorul Bucureşti – Lehliu este deschisă circulaţia, dar vizibilitatea este redusă la aproximativ 100 de metri, din cauza ceţii, în unele locuri.

În judeţul Buzău a fost reluată circulaţia pe DN22 Râmnicu Sărat – limită cu judeţul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule, iar în judeţul Brăila, pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

În judeţul Vaslui a fost redeschis, cu restricţie pentru maşinile de 7,5 tone, DN24A Murgeni – Berezeni – Vetrişoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrişoaia – Huşi este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe tronsonul  Simila – Murgeni, pentru cele sub 3,5 tone. De asemenea, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgeşti şi pe DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) – Podu Turcului (judeţul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Cinci drumuri naţionale sunt în continuare închise: DN3 Ostrov – Băneasa (judeţul Constanţa); DN22F Horia – Nalbant (judeţul Tulcea); DN22A pe tronsoanele Topolog (judeţul Tulcea) – Hârşova (judeţul Constanţa) şi Cataloi – Nicolae Bălcescu (judeţul Tulcea); DN22 Isaccea – Somova (judeţul Tulcea); DN24D limită cu judeţul Vaslui – intersecţie cu DN26.

Traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Şviniţa, în judeţul Caraş-Severin,din cauza căderilor de pietre de pe versanţi.

Manevrele maritime în porturile Constanţa-Nord şi Constanţa-Sud au fost reluate, în celelalte porturi de la Marea Neagră fiind în continuare suspendate, a precizat Centrul Infotrafic.

 

Sursa: Mediafax

132 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here