fc voluntari

FC Voluntari primeşte un ajutor consistent din partea Stelei în lupta din play-out, ilfovenii reuşind să obţină semnăturile a patru fotbalişti care au început pregătirea de iarnă cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf, informează ProSport. Astfel, Sebastian Chitoşcă, Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Alexandru Tudorie au semnat contractele propuse de FC Voluntari, conform unor surse ProSport.

Cei patru fotbalişti vor evolua la Voluntari sub formă de împrumut până la finalul sezonului şi vor avea aceleaşi salarii pe care le primeau şi la Steaua.

Gigi Becali a declarat luni seară că este dispus să-i cedeze pe cei patru jucători dacă echipa din Voluntari le poate plăti salariile.

„Eu îi dau, doar că trebuie să îi convingă ei pe jucători să semneze. Ei vor să le dau eu salariu jumătate, dar nu sunt de acord cu varianta asta. Dacă se vor face mutările prima regulă e următoarea: jucătorii pe care îi dau nu intră în teren. Altfel, nu-i dau, să nu se spună că ne-au dat meciul”, declara finanţatorul Stelei la DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here