IMG_0813

Politia din Koeln este acuzata ca a incercat musamalizarea cazurilor de agesiuni sexuale si furturi din jurul Domului. Agresiuni similare s-au inregistrat la Hamburg si Stuttgart.

In noaptea de Anul Nou, peste 500 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, care se adunaseră în zona gării centrale şi a catedralei, au început să arunce pocnitori spre cei care sărbătoreau intrarea în Noul An. Se pare că acesta a fost un mijloc de a le distrage atenţia petrecăreţilor, având în vedere că între timp grupuri de tineri bărbaţi şi-au făcut loc prin mulţime şi au început să agreseze sexual femei şi să-i buzunărească pe cei care ieşiseră în stradă pentru a sărbători.

Politia din Koln a inregistrat 90 de plangeri. Şeful Poliţiei din Köln, Wolfgang Albers, a declarat luni după-amiază că a fost vorba de „un număr mare de agresiuni sexuale”, adăugând că a existat un caz de viol. Potrivit lui Albers, citat de ziarul local Express, agresorii par sa fie din zona araba si a Africii de Nord.

Populatia acuza Politia din Koeln ca a incercat sa musamalizeze situatia din cauza faptului ca zonele Domului si a Garii Centrale, unde s-au inregistrat cele mai multe agresiuni, nu au fost securizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.