cere-logo

Centrul de Resurse pentru participare publică selectează interni români pentru a doua rundă a programului de schimbSustaining Civic Participation in Minority Communities (perioada octombrie 2016-19 noiembrie 2016).

„Scopul programului este de a oferi participanţilor o oportunitate de dezvoltare profesională şi de învăţare de noi metode de implicare a cetăţenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/dezavantajate. Pe parcursul programului, internii români vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii lucrând în cadrul unor organizaţii comunitare, vor participa la ateliere de lucru și vizite de sudiu, în funcţie de experienţa şi interesul fiecărui intern selectat”, precizează un comunicat de presă.

Candidaţii la acest program trebuie să provină din organizații sau grupuri civice/comunitare cu experienţă în advocacy, organizare comunitară, educație civică care lucreză direct cu grupuri minoritare/dezavantajate. Aceştia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani şi să fie disponibili pentru a se implica, înainte și după terminarea internship-ului, în activităţi de organizare comunitară.

Detaliile, dar si înscrierile pe site-ul Ce-re.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here