homless winter

Primaria Capitalei, prin Directia Generală de Asistență Socială a Municipiului București, va distribui în această seară, prin intermediul echipelor mobile, ceai și supă caldă persoanelor fără adapost care refuză cazarea în centrele sociale ale Municipalității, anunță PMB într-un comunicat. Acțiunea va începe la ora 18.00, în zona Gării de Nord. 

Odată cu scăderea temperaturilor, Primaria Capitalei, prin DGASMB, a intensificat acțiunile de identificare și adapostire a oamenilor străzii, astfel încât aceștia să fie cazați în centrele sociale ale Municipalității. Astfel, în acest moment, în două centre ale DGASMB sunt cazate 562 de persoane, dintre care 478 persoane fără adăpost în Complexul integrat de servicii sociale Theodor Pallady și alte 84 în centrul din Berceni.

Reamintim că, pentru eventuale probleme generate de îngheț sau ninsoare, Primăria Capitalei pune la dispoziție numerele de dispecerat 0800.800.868 și 021.9844. Totodată, Primaria Capitalei adresează un apel bucureștenilor să sesizeze la aceste numere de telefon prezența pe stradă sau în scările blocurilor a unor persoane fără adăpost, pentru ca acestea să fie preluate de Poliția Locală și transportate la unul din centrele sociale ale Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here