12410526_1019408458119018_8353262235295378653_n

Artistul român, Nicu Alifantis, s-a alăturat campaniei “Da pentru ora de muzică”  dorind ca educația muzicală să existe în continuare pentru toți copiii de gimnaziu din România.

“Niște minți luminate, de-acolo de sus, din capu’ trebii, vor să scoată orele de muzică din programa școlară. Nu știu ce părere aveți, dar eu nu cred că e bine! Probabil sunt subiectiv, dar m-am alăturat campaniei ”DA pentru ORA DE MUZICĂ!” a declarat artistul pe pagina sa de Facebook. Nicu Alifantis a anunțat că a votat varianta 3 dintre propunerile Guvernului.

De asemenea, corul „Madrigal”, programul „Cantus Mundi”  sau jurnaliști s-au alăturat acestei campanii de suținere a educației muzicale în școli.

Campania a fost lansată de curând printr-un demers initiat de prof.de Educație muzicală din București și sustinut de colegi din România și din străinătate.

Variantele 1 sau 3 dintre propunerile Guvernului pot fi votate la adresa: svy.mk/1Oaugid.

Mai multe informații se găsesc la adresa : bit.ly/1mFHM6p iar petiția online de susținere a pledoariei pentru educația muzicală în scoală, poate fi semnată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.