286716_main

Spectacole ale Teatrului Nottara s-ar putea desfășura și în incinta Teatrului Elisabeta, instituție privată, cu care reprezentanții Direcției Cultură a Municipiului București au purtat discuții în vederea închirierii acestei locații. Decizia finală aparține totuși, managementului Nottara, care trebuie să evalueze dacă locația  corespunde pentru desfășurarea spectacolelor, anunță un comunicat al Primăriei Municipiului București.

PMB asigură tot sprijinul conducerii Nottara pentru a identifica o soluție în privința identificării unei noi locații, a declarat primarul general Răzvan Sava.

În timpul discuțiilor purtate cu reprezentanții Teatrului Elisabeta, reprezentanții Direcției Cultură au obținut acordul proprietarilor clădirii pentru a pune la dispoziție sala de spectacole.

„Primăria Capitalei a obținut acordul proprietarilor Teatrului Elisabeta pentru a închiria locația pe care o dețin. Managementul Nottara va decide dacă acest spațiu se pretează pentru desfășurarea spectacolelor și, în cazul unei decizii favorabile, conducerea Nottara va beneficia de întreg sprijinul primăriei pentru închirierea locației”, a afirmat primarul Răzvan Sava.

Clădirea ArCub din strada Batiștei nr 14 – imobil identificat de Primăria Capitalei ca alternativă pentru desfășurarea spectacolelor Teatrului Nottara – a fost încadrată în clasa I de risc seismic, conform unei noi expertize a imobilului realizate recent.

Conform noilor norme seismice, majoritatea clădirilor încadrate inițial în clasa II de risc seismic au fost incluse în clasa I de risc seismic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.