radet

”Căutăm soluții pentru reluarea căldurii în blocurile debranșate din cauza restanțelor”, a declarat primarul general al Capitalei, Răzvan Sava.

Primarul General Razvan Sava a cerut conducerii RADET sa gaseasca solutii pentru reluarea caldurii in blocurile debransate de la reteaua centralizata, din cauza restantelor, invocand faptul ca, in aceasta perioada cu temperaturi extreme prioritara este sanatatea populatiei.

„Fac un apel, domnule director RADET, pentru locuitorii celor aproape 400 de blocuri care sunt debransate de la sistemul centralizat pentru neplata! Sunt conditii meteo extreme si trebuie sa avem in vedere faptul ca sunt si buni platnici printre ei si nu trebuie sa sufere de lipsa caldurii. Prioritatea noastra in aceasta perioada trebuie sa fie sanatatea populatiei”, a spus primarul general Razvan Sava.

Directorul RADET l-a asigurat pe Primarul General ca, incepand de joi, vor fi initiate discutii cu asociatiile de proprietari restante. „Vom analiza situatia si se va lua legatura cu asociatiile de locatari restante, astfel incat sa nu mai existe pe viitor o astfel de problema”, a spus directorul RADET, Valentin Vitalariu. De asemenea, primarul general a anuntat ca bucurestenii care au fost afectati de intreruperile de caldura cauzate de avariile in reteaua ELCEN sau RADET nu vor plati in plus pentru factura de consum a agentului termic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here