nrw-innenminister-ralf-jaeger-erste-politiker-fordern-seinen-ruecktritt-

Ralf Jager, ministrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia,  a declarat luni că, aproape toți suspecții de violențele cu precădere sexuale comise la Koln în noaptea de Anul Nou sunt străini, îndeosebi solicitanți de azil sosiți în ultimele luni în Germania, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Există numeroase semne că abuzurile au fost comise de persoane din rândul migranților, a spus Ralf Jager, citat de Reuters, indicând că poliția germană a comis “greșeli foarte grave” în gestionarea situației în noaptea dintre ani.

„Atât din declarațiile martorilor, cât și din rapoartele poliției (locale), dar și din descrierile poliției federale rezultă faptul că persoanele care au comis aceste delicte proveneau aproape exclusiv din rândul imigranților”, a declarat ministrul de interne german.

Autoritățile germane anunțaseră anterior că vor face public luni primul raport aprofundat al anchetei asupra violențelor din Koln, aflate la originea a circa 600 de plângeri ale victimelor și care fragilizează poziția cancelarului Angela Merkel în problema refugiaților.

Sursa: Agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here