sorin oprescu

Sorin Oprescu și-a reluat activitatea de medic chirurg în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București au declarat surse medicale pentru Agerpres.

„S-a întors. Este echipat. Lucrează la aceeași secție de la etajul 6, unde își desfășura activitatea și înainte”, au precizat sursele citate.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel București i-a admis lui Sorin Oprescu o cerere de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, în dosarul în care a fost trimis în judecată pe 20 noiembrie 2015 pentru luare de mită, abuz în serviciu, spălare de bani și constituire a unui grup infracțional organizat.

Primarului suspendat al Capitalei i se atribuie, pe perioada controlului judiciar, următoarele obligații: să nu depășească limita teritorială a municipiului București; să se deplaseze doar la Spitalul Universitar de Urgență București, magazine alimentare și farmacii de pe raza sectorului 1 sau unități spitalicești din București; să nu se apropie de ceilalți inculpați sau martori din dosar; să nu exercite funcția de primar; să nu participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here