Trafic-ingreunat-pe-DN1--din-cauza-lucrarilor-la-drum

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1, între DN Centura București și Aleea Privighetorilor, traficul rutier se desfășoară îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule, dar și a unor lucrări la rețeaua de canalizare (în urma unei surpări), care afectează o bandă de circulație pe sensul de intrare în București (pe care se circulă pe două benzi din trei, în zona de lucru).

Reamintim că, în județul Gorj, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață pe numeroase artere rutiere. Cel mai greu se circulă pe DE79 Rovinari—Țânțăreni și DN67C Novaci—Rânca unde vizibilitatea este sub 50 de metri

Pentru județele Timiș, Arad, Caraș—Severin, Hunedoara, Bihor și Albă, Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări nowcasting cu cod galben referitoare averse de ploaie ( vezi aici ). Îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza și să nu se angajeze în depășiri riscante.

Având în vedere informarea meteorologică potrivit căreia, în intervalul 9 ianuarie, ora 23:00 — 12 ianuarie, ora 09:00, se vor semnala, temporar, ploi în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în zona montană înaltă precipitații mixte, este necesar din partea conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză redusă, să mărească distanța în mers, pentru a putea opri în condiții de siguranță în cazul în care autovehiculul care circulă în față frânează brusc.Pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, anvelopele de iarnă sunt obligatorii, se mai precizează în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here