13791018907431

Marko Momcilovic va fi noul jucător ce va activa la echipa de fotbal Steaua București, în urma negocierilor care au avut loc între Pandurii Târgu Jiu și clubul patronat de Gigi Becali.

Fundaşul stânga în vârstă de 28 de ani merge în această dimineaţă pentru a semna contractul cu Steaua, Pandurii urmând a primi 200.000 de euro în schimbul jucătorului. Steaua şi Pandurii s-au înţeles în privinţa mutării în cursul nopţii.

Chiar dacă în primă fază atât clubul gorjean, cât şi jucătorul nu au fost convinşi de oferta Stelei, în cele din urmă s-a ajuns la un acord în privinţa transferului. Pandurii traversează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar, jucătorii fiind nevoiţi să plece în vacanţa de iarnă fără a-şi primi restanţele salariale. Edi Iordănescu şi conducerea clubului au considerat că suma primită pe Momcilovic va rezolva o parte dintre probleme.

Momcilovic joacă din 2013 la Pandurii, bifând 82 de partide şi nouă goluri pentru formaţia din Târgu-Jiu. Steaua va deveni al doilea club din Liga 1 la care va evolua jucătorul sârb.  Marko Momcilovic şi-a început cariera la Radnički Belgrad, a trecut apoi pe la Bobiste, Dubocica şi Javor Ivanjica, iar în 2013 a fost achiziţionat de Pandurii.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Steaua şi Pandurii sunt vecine de clasament. Cele două formaţii au câte 40 de puncte, fiind departajate doar de golaveraj. Roş-albaştrii şi gorjenii se vor duela şi play-off pentru titlu şi pentru un loc în cupele europene.

sursa: prosport.ro

410 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here