franta ambulanta

Un microbuz şcolar a intrat în coliziune cu un camion, joi dimineța, în vestul Franţei, cel puțin 6 adolescenți fiind declarați decedați iar alte 3 persoane, printre care și șoferul microbuzului, au suferit răni ușoare, relatează Le Figaro.

Accidentul rutier a avut loc în departamentul Charente-Maritime, din vestul Franţei, în jurul orei locale 07.15 (08.15 – ora României), când un microbuz şcolar a intrat în coliziune cu un camion.

Microbuzul se deplasa de la Ile-d’Oleron la Surgeres, în departamentul Charente-Maritime.

La bordul microbuzului se aflau „17-18 persoane”, iar camionul transporta balast, potrivit primelor observaţii ale anchetei, a declarat o sursă apropiată investigaţiei. Alţi opt adolescenţi au reuşit să iasă fără asistenţă medicală din microbuz.

Este al doilea accident în care a fost implicat un autovehicul de transport şcolar în Franţa în ultimele 24 de ore.

Miercuri dimineaţă, doi copii, cu vârste de 12 şi 15 ani, au murit după ce autocarul în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autovehicul în apropiere de comuna Montbenoit din departamentul Doubs (estul Franţei). Alte şapte persoane au fost rănite în accidentul produs miercuri, cel mai probabil, pe fondul lapoviţei şi a carosabilului alunecos.

Sursa: zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here