accident-ploiesti

Cinci persoane au murit și alte 28 sunt grav rănite, în urma unui accident rutier grav, cu un autocar, care a avut loc pe centura de vest a municipiului Ploiești.

MAI a transmis ultimul bilant al accidentului: 5 morți și 28 de răniți. Răniții au fost transportați la spitalul județean din Ploiești, după ce a fost declanșat codul roșu de urgență. La fața locului, au fost disponibilizate opt ambulanţe SMURD, două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenţie la accidente colective şi calamităţi, un spital mobil, trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, şapte autospeciale de primă intervenţie şi comandă, şi 14 ambulanţe SAJ.

În ceea ce priveşte victimele accidentului, au decedat patru bărbaţi şi o femeie. Au murit şoferul autocarului, un angajat al penitenciarului Ploieşti şi un tânăr de 18 ani, care mergea la şcoală.

În accident au fost implicate un autobuz care transporta 40 de persoane şi o autobasculantă, care circula cu viteză redusă. Autobuzul făcea o cursă regulată Măneşti-Ploieşti. Autobuzul a lovit din spate autobasculanta, conform Infotrafic. Autocarul aparține Dacoserv Impex SRL.

Foto: observatorulph.ro

130 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here