risc-seismic

Inspectorii Primăriei Municipiului București au verificat, în ultimele 30 de zile, 178 de  imobile încadrate în clasa I de risc seismic sau în categoria pericol public, din cele 357 existente pe teritoriul Capitalei. În prezent, in  47 imobile nu se mai desfăşoară activităţi economice.

”În alte 31 de imobile, 13 agenţi economici care desfăşurau activitate de alimentaţie publică fara autorizatie de functionare, au fost sancţionaţi contravenţional cu 1000 de lei fiecare, în temeiul OG 99/2000 şi s-a dispus măsura complementară de suspendare a activităţii”, precizează un comunicat de presă, difuzat de Primăria Capitalei.

Pentru utilizatorii spaţiilor cu altă destinaţie care desfăşurau alte activităţi decât cele alimentaţie publică ( librarii, farmacii, vanzari textile etc) s-a dispus sistarea activităţii.

Proprietarii spaţiilor din cele 31 imobile în cauză au fost notificaţi să înceteze activitatea, urmând ca, după confirmarea primirii somatiilor, să fie sanctionaţi cu amendă intre 50.000 -70.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.