charlize th

Actrița Charlize Theron, în vârstă de 40 de ani, negociază în prezent cu producătorii celui de-al 8-lea film din seria „Fast and Furious”, pentru a încheia contractul de colaborare și acceptare a rolului negativ în noua producție.

Charlize Theron trebuia să filmeze pentru filmul „The Gray Man”, al studioului Sony, însă producția a fost amânată din motive de schimbare a scenariului. Actrița sud-africană filmează în prezent thriller-ul de spionaj „The Coldest City”.

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson și Jason Statham vor juca în noul „Fast and Furious” care va fi regizat de F. Gary Grey, după cum a anunțat deja Diesel în octombrie anul trecut. Filmările vor începe în aprilie 2017.

Theron nu este primul nume celebru care se alătură „din mers” distribuției acestui film de acțiune. Dwayne Johnson s-a alăturat producției în cel de-al cincilea film al seriei, în timp ce Jason Statham a jucat rolul personajului negativ în „Furious 7” după o scurtă apariție în episodul 6.

„Furious 7”, regizat de James Wan, a devenit în 2015 cel mai de succes film al seriei, înregistrrând încasări de peste 1,5 miliarde de dolari. Filmul s-a bazat atunci pe un scenariu care a fost modificat după moartea actorului Paul Walker, survenită într-un accident de mașină din cauza excesului de viteză, în noiembrie 2013.

Sursa: agerpres.ro

169 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here