d dragomir

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a ajuns miercuri dimineață la sediul DIICOT unde a fost audiat în calitate de martor în dosarul legat de deturnarea unor bani primiți de FRF de la FIFA.

Infracțiunile din acest dosar vizează constituirea a unui grup infracțional organizat, în care sunt implicați mai mulți membri FRF, suspectați de deturnarea unui milion de euro, bani pe care forul românesc i-a primit de la FIFA, în perioada 2010-2012.

„Am fost chemat ca martor într-o problemă a anilor 2000 nu ştiu cât. Ce s-a discutat în Comitetele Executive, ce hotărâri s-au luat. La unele am fost, la unele am lipsit. Am jurat să spun adevărul şi am spus adevărul. Nu puteam să mint, pentru că eu uit. Nu numai de baza de la Buftea m-au întrebat. Şi de Mogoşoaia, şi de Ligă m-au întrebat. Cum se proceda prin Comitetele Executive. Nu vă mint. Dacă nu era Mircea Sandu nu se făceau cele două baze. El a adus bani de la FIFA, el a dat putere. Dar orice faci bine în România, trebuie să te reclame cineva. Ştiţi că eram cam în contre cu Federaţia, dar Mircea Sandu a făcut lucruri bune. A făcut baza de la Buftea, baza de la Mogoşoaia. Am venit ca martor, ce treabă am eu cu construcţiile acestea? Aici vii când te cheamă şi pleci dacă îţi mai dau drumul”, a declarat Mircea Dragomir la ieșirea din sediul DIICOT.

La sediul DIICOT sunt așteptați să se prezinte miercuri mai mulți membri din Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, respectiv Ștefan Stana, președinte ACS Berceni; Marian Rusen, președintele lui Juventus Colentina, și Paul Costaș.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.