bebelus-spital

O fetiță a murit în dimineața aceasta la Spitalul Marie Curie, au declarat reprezentanții spitalului.  Este al doilea deces înregistrata din grupul beleușilor aduși din Argeș și infectați cu bacteria E.coli.

Potrivit unui comunicat de presă difuzat de Direcția de Sănătate Argeș, apa nu a fost cauza infecțiilor, sursele de apă analizate fiind sută la sută potabile. De asemenea și laptele praf folosit pentru alimentația copiilor respectiv se încadrează în normele corespunzătoare.

Nu s-a întamplat niciodată să avem atâtea cazuri, e un mister şi pentru noi, nu ne putem imagina cum a fost posibil aşa ceva”, spunea în urmă cu câteva zile doctorul Radu Tăbăcaru, şeful secţiei Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Marie Curie . Vorbim de un număr de 30 de copii infectați. În prezent, la Marie Curie mai sunt 10 bebeluși internați, dintre care 4 în stare foarte gravă, fiind intubați și ventilați mecanic.

Direcţia Sanitar Veterinară a început sâmbătă dimineaţa să ia probe din fructele vândute în magazine, în special din portocale.

150 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here