ing angajari

ING Services România, centrul de tehnologie al grupului olandez ING care are operaţiuni pe piaţa bancară de la noi, numără în prezent aproximativ 120 de angajaţi iar până în anul 2019 va continua să recruteze personal astfel încât să ajungă la 500 de angajaţi în următorii 3 ani.

„Planurile ING Services România sunt construite pentru un număr de 450-500 de angajaţi cu profil tehnic (IT). În funcţie de dinamica angajărilor, de evoluţia pieţei şi de identificarea unor oportunităţi de dezvoltare, ING Services nu exclude deschiderea de birouri şi în alte oraşe, în special în cele care deţin centre universitare puternice cu profil tehnologic“, au declarat reprezentanţi ING.

ING Services România are drept scop livrarea de servicii de dezvoltare software IT, sucursalelor ING.

De nenumărate ori bancherii au fost de părere că digitalizarea este cheia către eficientizarea operaţiunilor bancare întrucât, presupune reducerea de costuri. Pe de altă parte, aceștia s-au plâns că nu reuşesc să găsească suficienţi specialişti IT care să lucreze în sucursale. Nu de multe ori, susţin bancherii, mulţi dintre puţinii specialişti IT care au ales o instituţie de credit au fost nevoiţi să renunţe deoarece programul din cadrul băncii nu era destul de „flexibil“.

Sursa: zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here