Madalin-Voicu
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a ajuns miercuri dimineața la sediul DNA. Procurorii susțin că acesta are calitate de suspect.
Acesta a fost citat în calitate de suspect, într-un dosar care vizează finanţarea Partidelor Romilor. Voicu este la al 4 lea mandat de deputat. Acesta a anunțat că își dorește să se retragă din viața politică și să se dedice muzicii. Alesul a făcut glume pe seama chemării sale la DNA, spunând că a venit în calitate de dirijor. „In calitate de dirijor, de muzician. Daca vor un concert, o sa ma ocup de organizare. Ei fac o ancheta la Partida Romilor. Probabil ca sunt niste nereguli, niste lucruri pe care ei vor sa le verifice. Eu ca membru al etniei si ca membru fondator si presedinte de onoare, am fost chemat sa discutam. Nu stiu despre ce este vorba. Acum ma duc sa vad. Probabil ca exista un fel de verificare generala, nu numai a organizatiilor romilor. Sa vada ce au facut cu banii, unde sunt, presupun. Toti cei chemati suntem suspecti. Sunt mai multi„ a declarat Voicu.
Mădălin Voicu este suspectat de către procurori de spălare de bani. Și deputatul Nicolae Păun, reprezentantul minorităţii rome în Parlament şi preşedinte al Partidei Romilor, este audiat miercuri la DNA, în dosarul în care a fost audiat anterior şi deputatul PSD Mădălin Voicu.
Potrivit unor surse judiciare, DNA instrumentează un dosar cu privire la finanţarea Partidei Romilor, dar încă nu se cunosc detaliile anchetei. Nicolae Păun şi Mădălin Voicu ar avea calitatea de suspecţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here