politia koln

Autoritățile din Germania s-au pregătit să asigure o amplă securitate la Koln, cu ocazia carnavalului ce se desfășoară în fiecare an în localitate. S-a deschis în acest sens un centru de siguanță în centrul orașului iar persoanele care se simt amenințate în vre-un fel, pot apela cu încredere la autorități.

Pe întreaga perioadă de desfășurare a carnavalului, 2.500 de polițiști vor fi prezenți pentru a asigura securitatea cetățenilor și a evita apariția evenimentelor violente, ca cele comise în noaptea de revelion. Peste 100 de femei s-au plâns atunci că au fost hărţuite şi jefuite de grupuri de migranți, iar numărul a crescut după ce s-a aflat că incidente similare au avut loc şi în alte zone.

Pentru măsurile de iluminat și securitate, autoritățile din Koln au alocat o jumătate de milion de euro, au instalat camere de supravghere și au împărțit fluturașe, inclusiv în limba arabă, cu reguli de comportament.

Imigranţii sunt atenționați să înțeleagă foarte bine și să accepte că nu înseamnă NU iar săruturile pe obraz, populare la carnaval, sunt admise doar cu acceptul femeii.

Vânzările de spray-uri cu piper și gaz iritant au crescut, femile reprezentând numărul cel mai mare de cumpărători.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here