leo di caprio oscar

La cea de-a 88-a gală a decernării premiilor Oscar, actorul de la Hollywood, Leonardo Di Caprio, a reușit în cele din urmă să se bucure de un moment pe care îl aștepta de 20 de ani, câștigând Oscarul pentru cel mai bun actor, în filmul „The Revenant” în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu.

Actorul de 41 de ani a fost ani la rând nominalizat la premiile Oscar însă, abia anul acesta a obținut un astfel de trofeu, moment în care îndrăgitul actor a fost foarte emoționat iar întreaga sală l-a aplaudat în picioare.

În discursul său emoționant, care a depășit durata normală, Leonardo Di Caprio a mulțumit tuturor și a vorbit despre o gravă amenințare a planetei și anume, încălzirea globală. „Le mulțumesc Academiei și celorlalți nominalizați. „The Revenant” a fost un tur de forță, îi mulțumesc lui Tom Hardy. Talentul tău poate fi depășit doar de prietenia ta. Alejandro, îți mulțumesc că ai creat o experiență transcedentală cu acest film. Să nu uităm, în final, că 2015 a fost declarat cel mai fierbinte an din istorie, trebuie să lucrăm împreună, să sprijinim liderii, cei care vobesc despre umanitate și despre cei care sunt afectați de politica lăcomiei. Vreau să nu credem că această planeta ni se cuvinte. Schimbarea climatică este reală și are loc chiar în aceste clipe. Este cea mai urgentă amenințare a întregii specii, iar noi trebuie să lucrăm împreună și să nu mai pierdem timpul“, a declarat actorul.

La ediția de anul acesta, filmul ”Spotlight”, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film, a câștigat cele mai multe premii, cinci la număr, printre care și distincția pentru cel mai bun film al anului.

„Spotlight” prezintă povestea reală a unei echipe de jurnaliști de investigație, de la Boston Globe, care a denunțat scandalul de pedofilie din sânul Bisericii catolice.

123 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here