neymar

Echipa franceză de fotbal, Paris Saint-German, îl dorește cu orice preț pe brazilianul Neymar, actual atacant la FC Barcelona, fiind dispusă să plătească suma de 190 milioane euro, pentru clauza de reziliere a contractului dintre Neymar și Barca, și să îi ofere acestuia un salariu anual de 40 milioane euro.

Cu un astfel de contract, ca cel oferit de PSG, Neymar ar putea deveni cel mai scump și cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Atacantul Barcelonei, unul dintre cei mai doriți fotbaliști ai momentului, este dorit nu doar de clubul parizian de fotbal ci și de alte echipe renumite, cum ar fi Real Madrid, Manchester United ori Manchester City.

Neymar are un contract cu FC Barcelona valabil până în iunie 2018, iar oficialii clubului doresc să prelungească înțelegerea cu brazilianul până în 2021, cât mai repede posibil.

Barca îi propune lui Neymar o creștere salarială de 5 milioane euro, în urma căreia atacantul va încasa 16 milioane euro, potrivit cotidianului „UOL”.

Fotbalistul Neymar  a declarat mereu că dorește să își continue cariera la FC Barcelona, însă problemele fiscale cu care se confruntă în Spania ar putea cântări greu în negocierile pentru prelungirea contractului.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here