perchezitii dna

Șase percheziții sunt efectuate joi de către procurorii DNA în Timișoara și alte localități din județul Timiș, într-un dosar ce vizează săvârșirea unor acte de corupție efectuate în 2009 – 2013, informează Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, cercetările vizează fapte de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 2,5 milioane euro.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2009 — 2013. În cursul dimineții de 18 februarie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 6 locații situate în municipiul Timișoara și în localități din județul Timiș, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

În rezolvarea acestui caz, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here